BALIKESİR / KARESİ - Karesi Halk Eğitimi Merkezi

Nurullah KIRAL - Müdür Yardımcısı

İlkokulu Saraç İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini Kepsut Lisesinde tamamladı. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesinde Beşeri ve Ekonomik Coğrafya anabilim dalında Master yaptı.

1991 yılında İstanbul Kağıthane Zuhal İlköğretim Okulunda göreve başladı. 1994-1998 yıllarında Amasya Gümüşhacıköy Lisesinde Müdür Yardımcılığı, 1999 yılında Yalova Fatih Sultan Mehmet Lisesinde, 2000 yılında Sındırgı Lisesinde Coğrafya Öğretmenliği 2000-2010 yıllarında Kepsut Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 2010-2015 yılları arasında Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu..

25 Eylül 2016 tarihinde Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı..

Evli ve iki çocuk babasıdır..